Suricata în acţiune!

Da, tot soarele sa vina la mine! Da!

Acest articol a fost citit de 1073ori

Pe vremea asta de tinut cainii in casa, merge o poveste mai.. calda 🙂 Cu soare.

Ce face toata populatia vara? Se duce la mare. Ai fi zis ca in concediu, dar NU, la mare! Ce face tot omul la mare? Se bronzeaza. Ai fi zis ca se balaceste in mare, dar NU, se bronzeaza!

Uit-asa si eu, asta vara, dar nu la mare, ci la munte. Dar cum imi doream totusi un bronz, am profitat intr-o zi de soare si de lipsa vantului si m-am intins pe o patura in bataia soarelui. Ma aflam intr-o zona mai ferita. Nu chiar in plin camp turistic.

Eram deja pregatita, ca un om organizat ce sunt, cu costum de baie. Dar mi-am zis ca daca tot nu trece nimeni pe acolo, ce rost are sa imi pun costumul de baie pe mine. Daca tot fac topless in general la mare (da, sunt una din alea), ce rost are sa imi pun sutienul pe mine. Apoi ma gandesc ca daca tot nu ma vede nimeni, de ce sa ma schimb in slip, ce rost are sa-l mai folosesc.

Mai stau eu ce stau si ma prajesc acolo si-mi zic ca daca tot nu trece nimeni, ce rost are sa las pe mine ..orice. Si uite asa, nu ma mai impodobea nimic.

Avand in vedere ca ma plictisesc groaznic sa stau pur si simplu ca scovearga la soare, asteptand sa apara bronzul, am fost prevazatoare, din nou, si mi-am luat o carte pe care de mult doream sa o citesc. Si ma intind frumusel asa, pe o parte, sa lecturez.

Si cum ma fura pe mine peisajul.. cartii, aud deodata un tipat „imbraca-te, acum!”

Bineinteles, instinctul a fost sa ma ridic popandau in fund si sa ma uit disperata inspre cel ce-a strigat. Si-mi zice „mai, tu nu esti atenta? Ia uita-te in spatele tau?”. Cand, ce sa vezi. Doi ciobani treceau prin spatele meu, iar eu statusem cu spatele meu de sirena inspre ei cu totul la vedere. Iar cand m-am intors inspre ei… nimic nu mai era secret…

Soc si groaza! Am inlemnit! Vazusera ciobanii tot! Ei cu suba pe ei, eu cu costumul Evei pe mine. Ei in picioare, eu la pamant. Ei in miscare, eu stana de piatra.

Am tras repede patura pe care ma intinsesem pe mine, am strans tot si am fugit in cabana!

Si am stat asa, in expectativa. Or pleca, n-or pleca?! Dar au stat ceva ciobanii. S-au campat langa cabana. Ma asteptau?! Voiau oare sa vada cum arat la fata, ca probabil restul le atrasese atentia?! Voiau sa lase oile sa mai pasca iarba aia buna de-acolo?! (era buna pentru ca ma intinsesem eu pe ea). Se faceau ciobanii ca ploua?! Multe intrebari. Intr-un final, a dat Domnu’ si-au plecat. Am iesit apoi si eu afara, dar era prea tarziu pentru plaja, vremea se schimba mult prea repede sus in creierii muntilor.

M-am gandit mai tarziu ca poate le-am facut un bine ciobanilor. Ca femei goale au mai vazut ei. Probabil, totusi, nu recent 😉 Le-am luat probabil gandul de la oile cele. Banuiesc ca mai tare s-ar fi mirat ei de costumul meu de baie. Mai era si verde crud.. de cred ca ar fi venit oile la mine sa ma pasca.

Una peste alta am facut doi oameni fericiti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.