Suricata în acţiune!

Obsesii si pe Marte, si pe Venus

Acest articol a fost citit de 1312ori


Sursa foto

Eu nu stiu altfel, decat ca fiecare “tabara” are obsesiile ei. Legate de tabara proprie, dar si de tabara adversa.

Principala obsesie, iscata dintr-un sentiment de incredere in sine scazut, este problema marimii. Nu exista reguli scrise, insa cele purtate prin viu grai, spun ca trebuie sa fie mare. Ca asa e mai bine, zice-se. Zvonurile, si nu realitatea, alimenteaza obsesiile.

Si asa ajunge Venus sa isi faca operatii peste operatii si incepe sa isi mareasca totul: sanii, buzele, fundul si orice altceva ii ajunge ei la ureche ca trebuie sa fie MARE. Dar, ca sa nu isi rupa coloana vertebrala (pe care, din marinimie, voi presupune ca o are), va incepe si sa isi micsoreze cate ceva, ca sa pastreze totusi un echilibru: abdomenul, fundul, gleznele sau aripioarele. Ca asa cica trebuie sa fie. De aia ajung unele sa arate pielea pe ele de zici ca este latex intins bine pe o papusa gonflabila.

Adun, scad, trag linie si rezulta ca obsesia este sa te transformi intr-o papusa gonflabila.

Nu sunt impotriva unei operatii de bun simt, deloc exagerata sau vizibila de pe Pluto. Mai ales atunci cand are si indicatii medicale. Sau in cazul in care chiar nu exista deloc.. ceva. Dar pentru unii, vad doar ca plastic is fantastic.

Dar nici Marte nu este mai prejos. Isi umfla muschii, fie natural, prin mers la sala, dar de cele mai multe ori, prin pomparea de steroizi. Si-l vezi pe cate unul (natural foc!) ca are un bust sub forma de piramida cu baza in sus, cu un cap mic inconjurat de munti de muschi. Cand intra in camera, intra muschii mai intai, apoi la juma’ de ora apare si el. Arata cam tot la fel de umflat cum e umflat artificial puiul pe care il iei de la supermarket de seamana cu o gaina, la cat de mare a iesit din fabrica.

La specimenul asta te holbezi, insa nu din admiratie, ca pe ceva frumos, ci pentru ca de mult n-ai mai vazut circul in oras (freak!). Iar tu credeai ca babuinii (dar, uite, de ce jignesc eu aiurea…?!) sunt ori la zoo, ori in salbaticie. Dar, iata, ca te inseli.

Se mai zice si ca lui Marte ii place ca Venus sa aiba doi inaintasi mari. Cat mai mari. Asa zic regulile nescrise. Asa aude si Venus, si se conformeaza. Pentru mine ramane mereu nedumerirea cum dorm cu umflaciunile astea?! Pe ele, sub ele, langa ele?! Dar nu te trezesti noaptea din somn cand scartaie plasticul?! Nu?

In realitate, vei afla inainte (cele mai norocoase) sau dupa (cele mei ghinioniste) ca poate lui Marte al tau ii place de fapt sa fie mai mici. Eh, ce te faci? Te bagi inapoi sub bisturiu sa scoti ceea ce cu atata graba ai indesat acolo?!

Dar si printre Venus umbla vorba ca “pachetul” lui Marte e bine sa fie cat mai mare. Indiferent ca tie iti trece sau nu printre cei doi neuroni ramasi din acel dop care iti acopera gatul sa nu ploua in el, ca poate n-o sa te potrivesti deloc cu Marte. Si ce te faci atunci?! Dar, tu cauta mare, ca daca asta ai auzit… Ce sa-ti fac eu. Naiba te-a pus?!

Pentru cei care nu stiu sa traiasca in pielea lor si cauta alta piele, less is not more, dar si reversul, more is not less. Nu merge. Dar, fiecare e liber in jungla sa, ca sa faca ce vrea.

Eu inca ma mai intreb cum se descompun toate aceste artificii dupa ce trece posesorul in nefiinta. Corpul o sa fie pulbere facut, iar pe el or sa ramana falnice niste nuri, un fund sau un… instrument?! Iar asta imi aduce aminte de un banc. Ca tot sunt eu obsedata (dar ce frumos e :)) de bancuri:

Astazi se cheltuie mai multi bani pe implanturi de san si Viagra decit pe cercetarile pentru sindromul Alzheimer. Asta inseamna ca prin anul 2040 va exista o larga populatie de persoane in varsta, cu sani uriasi si erectii masive, dar fara nicio amintire despre cum se folosesc ele.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.