Suricata în acţiune!

Vată în urechi să n-aud asta

Acest articol a fost citit de 2866ori


Sursa foto

Nu obişnuiesc să arunc cu noroi în geniile creative din spatele unei reclame bune (aş, dar de ce nu recunoşti, Gabi…). Există o singură reclamă (iar mint, ca ele ie mai multe) pe care de câte ori o aud nu mă pot abţine să nu mă întreb “cine naiba face asta?!?!”.

Poate v-a sărit în ochi, sau măcar la ureche, reclama de la Always Maxi cu “obişnuiai să pui vată peste absorbant?”. Adică asta.

Adevărul trist este că s-ar putea CHIAR să fi reieşit asta în urma cine-ştie-cărui focus grup organizat de cine-ştie-ce firmă de cercetări de piaţă, iar cei de la P&G au luat-o de bună şi le-au băgat-o pe gât celor de la agenţia de creaţie, şi iată, aşa a ieşit reclama cu pricina. Sau poate vine din afară?!

Ziceam că e trist, pentru că am impresia că o urmă de adevăr tot trebuie să fie în toată tărăşenia cu tamponul! Bine, bine, absorbant (căci tampoanele ie diferite, tampon e OB. Diferenţa e că unul e pe afară, iar altul pe dinăuntru, acum au aflat şi bărbaţii marele secret).

Ca să nu bat câmpii aiurea, iată dilema mea: Chiar există/au existat femei care au făcut aşa ceva?! Căci, pentru numele lui Dumnezeu, tocmai de AIA s-a inventat absorbantul, ca să înlocuiască vata, preistoricelor! Ele se exclud unele pe altele! Însă, dacă preistoricele au făcut tranziţia cu succes la noile metode de protejare şi n-au încercat porcăria asta de idee, atunci înseamnă că ezistă alţi bolnavi care au scos baliverna asta din cuptor. În orice caz, cineva nu e sănătos la cap!


7 Responses to “Vată în urechi să n-aud asta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.