Suricata în acţiune!

Fan Michael Jackson

Acest articol a fost citit de 20821ori

Săptămâna trecută primeam o carte poştală cu un câine photoshopat astfel încât să arate ca Michael Jackson. Tipa care îmi trimisese cartea poştală s-a gândit că îmi va face mare plăcere să primesc aşa ceva, având în vedere că am menţionat în profilul meu pe postcrossing că sunt fan Michael Jackson.

Mda. Eu am rămas mută. Cinstit vă spun. N-am ştiu ce sentimente să am vizavi de cartea poştală cu pricina… Adică asta>>>

Mă gândesc că dacă mi-ar fi plăcut, aş fi simţit din prima asta! Adică, atunci când îţi place ceva, e ca sentimentul de dragoste la prima vedere: îl vezi, îţi place pe loc! Din acelaşi raţionament, uneori ies repede când fac cumpărături din unele magazine, pentru că dacă nu văd ceva de care să mă îndrăgostesc pe loc, înseamnă că nu e pentru mine.

Dar faptul că am stat să mă gândesc dacă îmi place sau nu şi POATE pentru că e ceva funny, ar trebui sa îmi placă, doar pentru că e funny, seamănă cu dragoste cu de-a sila.

Ceva îi putred în.. Danemarca.

Sunt în continuare relativ consternată şi nu ştiu ce să zic. Pe partea amuzantă, da, hai, să zicem, că e funny. E funny haha, nu funny hahahahaha. Înţelegeţi voi raţionamentul meu? 😀 Haha mă gâdilă un pic, iar la hahahahaha aş râde cu lacrimi.

Dar, pe de altă parte, mă tot gândesc că omul a fost o instituţie, un act muzical el în sinea lui, ca atare, să faci aşa ceva (şi un câine urâââât cu spume.. sorry, iubesc animalele, dar nu îmi plac chihuahua, pentru că îmi par creaţi în laborator.. în fine..) e odios! Deci, dacă mă gândesc serios la treabă, să pui freza lui MJ pe un câine.. îmi vine să arunc cartea asta poştală direct la gunoi, sau (dacă ar fi să mă răzvrătesc total împotriva acestei hidoşenii) i-aş da foc în Piaţa Revoluţiei!

Căci de câte ori mă uit la ea (dar de fiecare dată!) mă gândesc dacă tipa (expeditorul) s-a gândit serios când mi-a trimis-o, sau a vrut să facă mişto de mine. Căci, se ştie, s-a făcut mişto de acest personaj cu diferite ocazii. Sau poate sunt eu prea încordată şi picată în veneraţie, de am un băţ în fund… Posibil şi asta. 😀

Unora li s-a părut amuzantă.. eu nu ştiu. Încă stau şi mă gândesc. Păreri?
PS: da, timbrul de pe spate e frumos…


10 Responses to “Fan Michael Jackson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.