Suricata în acţiune!

Casa si nevasta

Acest articol a fost citit de 1202ori


Sursa foto

Cand nu te ocupi de casa sa faci curatenie, ordine, sa arunci vechiturile, sa repari, sa o incalzesti si toate cele, incepi sa ai cu ea o relatie de tipul “nevestei abandonata”.

Incepe si te cearta. Te va agasa cu haosul, cu mirosul neplacut, cu lipsa spatiului, cu insecte, te va priva de haine curate, de mancare, iar uneori ii va instiinta si pe cei din afara daca nu o bagi in seama o perioada lunga de timp, atragandu-le atentia. Nu are gura, dar cumva vor afla si altii ca tu ai probleme cu “ea”. Ca si nevasta abandonata, va gasi o modalitate de a spune ce i se intampla, nu va tine doar pentru ea “uite, ma neglijeaza, nu-si mai face timp de mine. Cred ca are pe alta…

Daca nu te ocupi de casa, ca de o nevasta pe care din cauza serviciului o neglijezi si nu o satisfaci, se va intoarce impotriva ta. Asa e clar.

Atunci cand te vei hotari in final sa o tratezi cu respectul cuvenit, va trebui sa iti iei inima in dinti si sa ai o “discutie” lunga cu ea, in care ii vei explica sentimentele tale inca pozitive pentru ea. Vei incerca sa iti repari greselile. Sa dai cu aspiratorul, sa speli podelele, rufele, sa o vopsesti, sa repari stricaciunile, sa pui apa la flori, sa speli geamurile etc. Trebuie sa ii demonstrezi ca ea este totul pentru tine. Poate chiar unica (ea asta va spera intotdeauna, ca nu va aparea o alta).

In final vei fi epuizat, dar ea va fi multumita si te va rasplati, aratandu-se mai dragastoasa.

Ca orice “nevasta” iti va ocupa mult timp. De aceea trebuie sa fii inarmat cu rabdare, forta de munca si putere de convingere. Trebuie sa o reasiguri de dragostea ta. Ca mai toate femeile, iti va ocupa mult timp.

Atentie insa. Daca faci treaba de mantuiala, rezolvi problema doar momentan. N-o multumesti in totalitate. Iar ea, cu abilitate, se va intoarce impotriva ta din nou si mai curand. Te va trata iar ca pe un strain si in loc de acasa (nevasta iubitoare), va fi doar o casa (nevasta abandonata).

Ca sa iti ierte toate pacatele abandonului poti incerca si mici trucuri. O perdea noua, poate o mobila noua. Micile atentii ung inima oricarei femei. Poate parea materialista uneori.

Daca vrei liniste si pace, trebuie sa ai grija de ea. Ideal ar fi sa te ocupi zilnic de ea. A o mentine fericita inseamna efort si munca. Trebuie sa depui iar garantia ca ai cele mai bune intentii cu ea. Intentii serioase, cum altfel.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.