Suricata în acţiune!

Draga Catalin Botezatu,

Acest articol a fost citit de 1075ori


Sursa foto

N-ar trebui sa te bag in seama. Asa zice lumea. Eu am stat si am cantarit, am intors-o pe toate partile si asa e. N-ar trebui sa scriu nimic despre tine. Ca imi esti un antipatic. Tie chiar de as vrea sa iti zic nasoale, tot un bine iti fac. Insa pentru ca ma mananca varfurile degetelor, ma voi scarpina de tastatura. Nu ma pot abtine, nu ma pot abtine, vai!

Umbla vorba prin sat ca esti hotarat sa iti mai scrii/publici o autobiografie. Eu zic sa te mai gandesti inca o data. Si daca tot cu radical iti da rezultatul, sa te gandesti din nou, pana cand ajungi la aceeasi concluzie ca mine: ca este o idee proasta.

Tu vrei sa-mi zici mie ca MAI E ceva ce n-ai scris in PRIMA autobiografie?! Wow.. INCA ceva?! Ce? Ca ai avut drame si iubiri si evenimente si alte balarii?! Pe cin’ naiba intereseaza?! Bine, noi cei sanatosi la minte stim pe cine intereseaza, pe cei penibili. Asa ca tine. Ca ai si tu turma ta de oi (penibile), asa cum o avem si noi pe a noastra (numai ca ale noastre sunt normale). Evident, tu te aduni cu unii ca tine, si cum apa si uleiul nu se amesteca, eu nu te pot intelege.

Tu crezi ca esti singurul om de pe planeta, sau, hai, din Romania, cu drame? Ohoho, cu cate te-as putea surprinde chiar si eu! Da! Ilustra necunoscuta de mine! Te-as amuti la unele lucruri. De as incepe sa ti le zic, as deveni eu idolul tau, mai chilotarule! Mai, Coco fost de Dorobanti, actual de Centrul Vechi (ca asa e moda mai nou), stai cuminte in banca ta si vezi-ti de-ale tale. Lasa-ne in pace cu aberatiile tale.

Nu inteleg de ce nu ramai la designul tau de chiloti, iar cu penita sa o lasi mai moale spre deloc. Ca tu asta faci: design de chiloti. Tu cu de-astea te ocupi. Mai alegi un fotomodel, mai tipi la niste dudui ca sunt grase (bietele schiloade), mai faci sex in mare cu careva pe la Mamaia, mai te dai un semidoct pe la teve ca stii tu istoria locurilor prin care te duci cu emisiunile “By Catalin Botezatu”. Mare scula de bascula esti tu.

Mor femeile dupa tine, si eu de nervi ca imi iriti retina. Du-te in atelierul tau si mai taie un elastic, mai masoara un prohab si, serios acum, vezi-ti de treaba ta. Sau n-ai?

Cataline, iata-ne la final. Ti-as mai zice vreo doua, dar treaba s-a imputit deja. Asa ca inchei si ma duc sa ma spal pe maini ca m-am murdarit scriind despre tine. Sa-mi fie cu iertare si dedicatia urmatoare.


One Response to “Draga Catalin Botezatu,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.