Suricata în acţiune!

Stimata domnisoara indragostita,

Acest articol a fost citit de 1186ori


Sursa foto

Indragostita de orice poarta pantaloni, are parul lung, tatuaje, inel in nas, blugi nespalati, geaca de piele si neaparat lanturi care sa atarne intre portofel si blugi, si (sa nu uit) sufera din dragoste, este un rebel si un neinteles.

Sa stii ca el este reteta succesului. Asa e. Pe tine te-a asteptat acest Fat Frumos sa il vindeci de neputinta lui de a se adapta acestei lumi nemiloase. Sa stii ca el este la randul lui un indragostit.. de tine. Si nu, n-are cum sa aiba doar un scop fizic tot interesul lui asupra ta. N-are cum sa vrea doar sa intre in pantalonii tai, nu? Ca tu porti fusta, e singurul motiv. Dupa mintea ta, te vei marita cu el, nu-i asa? (of, Doamne!). N-o sa fuga dupa urmatoarea ca tine cu capul in nori care crede ca o sa-l converteasca la a fi din nou cuminte. Ca tu asta vrei de fapt? Il vezi ca e un rau si ai vrea sa fie al tau, dar cuminte.

Toti baietii astia rai din jurul tau, toti roacarii, toti betivii, toti muzicienii de o noapte, toti.. distrusii.. sa stii ca pe tine te asteapta, pe fecioara si cumintea de tine, sa le ungi sufletul la serile de folk. Sa te dezmierde cu bere la halba, sa-ti recite versuri ponosite, dar de suflet, iar apoi sa plecati impreuna, pentru o viata (crezi tu), pentru o noapte (stie el sigur).

Tu vei ramane cu oftatul si, culmea, el va ramane cu o amintire frumoasa. Chiar daca fizica, dupa cum spuneam. Dar, stai linistita, n-a avut niciun alt fel de interes de la bun inceput. Plangi acum? Nu ti-ai dat seama? Macar de-ai fi putut citi semnele.. (of, Doamne! ce aeriana). Tu auzi? Pai, ce tot spun eu aici?

Tu crezi ca lui ii place fusta ta hippie si bluza pentru ca este el pasionat de fashion? Asta crezi? Daca bag mana in foc nu ma ard cand zic ca el vede in tine o tinta sigura. Este deja pregatit cu toate textele la el ca sa iti traga covorul de sub picioare. A pus placa cu “sufar din dragoste si caut iubirea absoluta” si altora. E un fel de animal de prada, un fel de lup, iar tu este fetita din Scufita rosie. Asta e. Ridica-te acum, dar sa nu te mai prind ca-mi bocesti. Eu te-am avertizat.

Esti ca un magnet pentru toti prapaditii planetei si iti plac baietii rai. Traiesti in stratosfera. Povestile pe care le spui despre el incep toate cu “este biker, nu are job, s-a despartit de nevasta-sa, dar am vorbit eu cu el si are un suflet bun, se afla si altceva sub masca asta de dur”. Ai, mai. Cin’ te-a lovit la cap? Tu te-auzi? Plansetele tale le plictisesc deja si pe prietenele tale. Ar fi bine sa-ti gasesti o alta ocupatie si un alt hobby, ca doar nu esti adapost pentru toti vagabonzii, o mama a tuturor ranitilor.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.