Suricata în acţiune!

Acum se poate plange

Acest articol a fost citit de 1242ori

Oameni buni, ACUM e momentul sa jeliti! Nu dupa… asta.. Aveti 2 motive: Cesaria Evora si Vaclav Havel. Mai exista inca unul, pentru un public mai restrans si mai.. special: Kim Jong-il.

Asadar acum v-ati castigat dreptul sa jeliti, sa regretati, sa veniti cu flori, sa spuneti vorbe bune si sa semnati in cartile de condoleante. Acum aveti o “ocazie”.

Imi doresc valva de acum o saptamana cand s-a prapadit… artista, dar n-o sa se intample. Nu este autohton, nu este legat de barfe, iar Happy Hour, Acces Direct sau Un Show Pacatos nu au pe cine sa invite in emisiune ca sa rascoleasca trecutul defunctilor, cu scopul cresterii audientei. Oamenii astia au fost prea seriosi ca sa aiba ce rahat sa rascoleasca de pe urma lor. Plus ca nu s-a intamplat la noi in ograda. Este peste gard, iar noi nu stim pe cine sa tragem de limba dupa detalii suculente din viata lor. Ce pacat. Ce pacat ca nu avem ce barfi. Ce pacat ca nu o sa puta a rahat!

Intr-adevar, atata pacat ca nu a cantat manele, atata pacat ca n-a fost ministru al transporturilor si n-a vandut flota ca apoi sa ajunga presedinte. Ce pacat ca lucrurile astea nu s-au intamplat. Ce pacat ca nu avem ce invarti. Ce pacat ca nu avem noi valorile astea ca sa plangem pe motive intemeiate.

Dar nu-i bai, oameni buni, or sa se mai prapadeasca si altii. Romanasi de-ai nostri. Atunci vom ocupa prima pagina cu picanterii din tineretea lor zbuciumata, ii vom denigra si ne vom arata adevarati fosti prieteni de-ai lor! Pentru ca de aia se duc toate “valorile” Romaniei in emisiuni de maxima audienta, ca sa vorbeasca despre defuncti, iar astfel sa demonstreze intregului popor cat de buni prieteni au fost ei. Sa nici nu se raceasca bine, dar sa aiba grija cineva de “valoarea” lor. Sa scuipe pe ea si s-o lustruiasca. Apoi sa planga cu lacrimi de crocodil ca ei sufera. Dupa cine si de ce?!

Acum v-ati castigat un drept. Sa plangeti dupa cine trebuie.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.