Suricata în acţiune!

A plecat floarea din Parlament

Acest articol a fost citit de 1464ori


Sursa foto

Intr-un final, dupa o serie de intamplari si multa tevatura referitoare la candidatura ei, Teo Trandafir renunta la locul obtinut din Parlament. Ca un comentariu absolut personal, mi se pare potrivita expresia cu o floare nu se face primavara.

Probabil doamna Trandafir s-a gandit ca poate sa schimbe ceva in tara, ca poate avea o contributie pozitiva in viata romanilor si alte idei marete, iar cand a vazut cum stau lucrurile de fapt, si ca poate sistemul e putred (pe atat de multe nivele incat n-as putea sa explic) si ca efectiv nu poate sa lupte singura, a renuntat.

Ori poate, pana la urma, viata de politician nu este potrivita unei femei. Si nu o spun cu tenta misogina, ci pur si simplu, nu se poate. Mai ales cand ai un copil mic. Poate ca Teo s-a intins mai mult decat i-a permis plapuma (iata inca o expresie care se potriveste) sau, una de la americani, don’t bite more than you can chew, adica a muscat mai mult decat poate sa mestece.

Din ce inteleg, unora nu le-a picat bine dansul asta cu un pas inainte, doi pasi inapoi, facand loc comentariilor rautacioase. Oricum, politica este o cu totul alta mancare de peste, comparativ cu televiziunea. Dupa mine, si nu doar, daca esti priceput intr-un domeniu, ar fi cazul sa ramai acolo. Vom vedea ce face pe viitor. E de apreciat totusi ca si-a recunoscut limitele, caci unii insista in prostia sau ignoranta lor. Ea a zis ca e timpul sa renunte. Decizia ei. Poate altadata.

Nu ma omor dupa politica, dar imi pare ca n-ar trebui sa ajunga in politica chiar oricine. Inca simt repulsie fata de actorii si cantaretii care fac asta, gen Mircea Diaconu sau Victor Socaciu. Sa nu uitam ca Socaciu venise cu propunerea dublarii filmelor, in loc de titrare, ca, vezi Doamne, asta ar crea locuri de munca. Vezi tu, mister, titrarea filmelor este doar unul dintre motivele pentru care romanii, ca natie in ansamblu, vorbeste cea mai buna engleza din regiune. Fa si tu o vizita la vecinii de la sud, de exemplu, sa vezi cum se descurca ei. Doar ca idee. Mai bine ramaneati la domeniile care v-au consacrat si v-au adus faima si respect, din pacate pe cel din urma il irositi pe zi ce trece. Din nou, doar ca idee zic.

Consider ca a facut bine ca s-a retras Teo. Chiar nu-si avea locul in cuibul ala cu viespi.


2 Responses to “A plecat floarea din Parlament

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.