Suricata în acţiune!

Bad Teacher, ce-a vazut ochiul meu

Acest articol a fost citit de 2257ori


Sursa foto

Sunt fan comedii, asa ca am taiat-o si pe asta de pe lista. Este cu Cameron Diaz care arata super bine, este comedie si mai apare si Justin Timberlake, asa ca eram deja curioasa. Si cum nu vreau sa stau cu sufletul la gura, am aruncat un ochi.

Ce-am vazut? Punctual:

– scena mult prea vehiculata cu Diaz spaland masina in haine provocatoare, cu clabuci de sampon si multa apa, e mult prea scurta pentru valva creata. Ok, tipa arata bine, dar daca tot s-a “vandut” atat de mult scena aia, trebuia sa fie cu adevarat savuroasa in film. Deci, asteptarile mele n-au fost satisfacute. Pomul laudat.

– Justin Timberlake joaca ok, dar si rolul e mic. Nu este el cel mai stralucit, dar isi intra in rol intr-un mod rezonabil. Reuseste sa faca personajul credibil, dar nu reuseste complet. Este interesanta si scena de “dry hump” (mimatul sexului cu hainele pe tine), pentru ca el chiar a fost impreuna cu Diaz in realitate.

– Diaz joaca destul de credibil si ea. De aratat bine, daca mai era cazul sa subliniez, arata beton, chiar si cu sanii mici (in jurul carora se invarte cam 90% din timp filmul, ca lait motiv, dar trecem peste stupiditatea scenariului, din acest punct de vedere).

– ca punct pozitiv, il mentionez pe actorul Jason Segel in rolul profesorului de sport care se da la Diaz. Joaca lejer, credibil, poate prea bine pentru alaturarea cu Diaz, care, sa recunoastem, nu e o actrita chiar de prima clasa. Pe Segel il stiu din “How I Met Your Mother”, dar recunosc ca imi place mai mult cum a jucat in porcariuta asta cu Diaz. Mimica fetei si usurinta cu care joaca, de pare ca este la o terasa la bere, si nu pe platou la filmare. Cred ca e ceva de capul lui. De urmarit pe viitor. 😉

– da, am zis porcariuta. Cel mai deranjant lucru pentru mine a fost cursivitatea filmului. Regia mi s-a parut foarte slab legata, chiar foarte deranjant!, iar modul de trecere de la o scena la alta pare pur si simplu taiat. Nu pe tot parcursul filmului, insa in marea sa parte. Uneori se face trecerea fara logica necesara. Verdictul personal: per ansamblu filmului ii lipseste fluiditatea si pare ciopartit.

– mai joaca in film si actorul Eric Stonestreet, din serialul de comedie “Modern Family”, si reuseste sa isi joace mica bucata cu destul de mult umor. Imi plac actorii la care chiar poti sa faci distinctie dintr-un rol in altul, si care nu joaca plat, adica in exact acelasi mod, in orice film i-ai vedea. Atat Stonestreet, cat si Segel imi par ok din acest punct de vedere.

– cam tras de par scenariul pe alocuri (logic, ca doar n-a fost de Oscar), te cam pierde pe drum uneori chiar daca pentru scurt timp (asta e din cauza regiei ca nu leaga bine scenele), dar pentru o comedie e foarte ok. Evident, este 100% previzibil totul, dar nu ma asteptam la extraordinar de multe de la el. Motivul meu principal de a rezista pana la final a fost Segel.

Dupa parerea mea, un 6 din 10 (cu indulgenta!) as acorda. La cat am scris, ai crede ca e cine-stie-ce capodopera. 😛 Eh, doar vorbesc eu mult. 🙂


5 Responses to “Bad Teacher, ce-a vazut ochiul meu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.